Gå direkt till innehåll
Henrik Byström, ny styrelseledamot i Realtorgroup Europe
Henrik Byström, ny styrelseledamot i Realtorgroup Europe

Pressmeddelande -

AI-experten Henrik Byström till styrelsen för HusmanHagberg

HusmanHagbergs moderbolag Realtorgroup Europe tar in erfaren AI-konsult i styrelsen. Den nytillträdda ledamoten Henrik Byström har en gedigen bakgrund inom AI och digitalisering.

Lennart Hagberg, styrelseordförande, grundare och delägare är mer än nöjd med tillskottet:

- Med nästan 30 år och från många ledande roller inom digitalisering är Henrik Byström en av Sveriges ledande experter. Han har haft särskilt fokus på moderna arbetssätt, AI och ledarskap där han under många år ledde Microsofts koncept kring Det nya arbetslivet, d v s att anamma ett modernt arbetssätt, ledarskap och medarbetarfokus med hjälp av modern teknik. Idag fokuserar Henrik på att coacha ledare och ledningsgrupper kring hur man skapar affärsvärde med ansvarsfull AI, berättar Lennart.

- Henrik är också en mycket uppskattad inspiratör, som konstruktivt uppmuntrar till att tänka nytt och utmana vedertagna sanningar, vilket jag ser fram emot, säger Lennart.

Så här ser Henrik på sitt nya uppdrag:

- Det känns superspännande att få börja arbeta i styrelsen för HusmanHagberg. En väletablerad och professionell kedja med passionerade och affärsdrivna mäklare som tillsammans har ambitioner att fortsätta växa och utmana. Särskilt spännande att få bidra med specialistkompetens inom en bransch som kommer att ta stora steg framåt med hjälp av digitalisering och AI, säger Henrik.

Vi hälsar Henrik varmt välkommen som en viktig pusselbit i vår styrelse och ser fram emot att få ha honom med på resan framåt, avslutar Lennart.

Henrik är också grundare av bolagen AI-labbet och Downriver Management samt sitter i styrelsen för HouseBe, K3 Nordic, DH Solutions och Exertus IT, utöver Realtorgroup Europes (HusmanHagbergs) styrelse.

För mer information, kontakta:

Lennart Hagberg, Styrelseordförande Realtorgroup Europe AB (HusmanHagberg)

Tel: 070-580 10 46

Mail: lennart.hagberg@husmanhagberg.se

Henrik Byström, Styrelseledamot Relatorgroup Europe AB

Tel : 073-408 28 17

Mail : henrik.bystrom@downrivermanagement.se

Ämnen

Kategorier


Mäklarfirman HusmanHagberg AB grundades 1997 av Mats Dahlström och Lennart Hagberg. HusmanHagberg är en franchiseorganisation vilket innebär att alla kontor drivs av egna företagare. Idag har den 25-årsfirande fastighetsmäklarkedjan över 400 medarbetare på 105 kontor i Sverige och sex kontor i Spanien. Målet med företaget är att vara den mest uppskattade mäklaren i det område kunden vill genomföra sin affär. Huvudkontoret ligger i Stockholm och VD är Fredrik Kjell.

Läs gärna mer på: husmanhagberg.se

Kontakter

Åsa Davidsson

Åsa Davidsson

Presskontakt Vice VD/Marknadschef 0707 55 51 07
Josefine Brøgger

Josefine Brøgger

Presskontakt Pressansvarig 0708 84 35 08