Gå direkt till innehåll
Anders Tegnell gjorde i fredags premiär som talare på HusmanHagbergs kickoff.
Anders Tegnell gjorde i fredags premiär som talare på HusmanHagbergs kickoff.

Pressmeddelande -

Anders Tegnell premiärföreläste hos HusmanHagberg

I fredags firade HusmanHagberg 2023 års framgångar på årets kickoff. Förutom hyllandet av fina prestationer och prisutdelning, så innehöll programmet mycket matnyttigt om branschens utveckling.

- Vi ser att det sker en förflyttning i branschen där alltfler mäklarkedjor är ägda av eller har djupgående partneravtal med finansiella aktörer. Det gör att HusmanHagberg nu är största fristående mäklarkedjan, vilket gör att vi kan ha fullt fokus på mäkleriet, säger Fredrik Kjell, VD på HusmanHagberg.

- Eftersom vår strategi skiljer sig från övriga kedjors, så är det viktigt för oss att våra medarbetare känner sig bekväma med den strategin, fortsätter Fredrik.

Hur har då responsen varit bland medarbetarna?

- Vi har fått jättefin återkoppling och medarbetare i kedjan är oerhört stolta över att vi vågar tro på mäklartjänsten och sätta den i främsta rummet, säger Fredrik.

Under kickoffen fick medarbetarna, ta del av intressanta föreläsare, bland annat Anders Tegnell. Vad har Folkhälsomyndigheten med mäkleri att göra?

- Vi var första mäklarkedja att ställa om vårt arbete under pandemin, för att kunna fortsätta göra affärer, vad passar då bättre än att vara först ut med Anders Tegnell som föreläsare? Dessutom går hans budskap hand i hand med vår strategi; våga tro att den väg du valt är den rätta, säger Fredrik.

-Den andra föreläsaren var Henrik Mitelman, en erfaren ekonom och krönikör som verkligen har ett positivt budskapen kring Sveriges ekonomiska utveckling. Med energi och humor förmedlar han en bild av utvecklingen som ingjuter mod i hela kedjan. Det är en lättnad att få lyssna till någon som faktiskt tror på framtiden – för det gör vi också. Vi gjorde ett bra 2023 där vi tog marknadsandelar och siktar mot ett ännu bättre 2024, avslutar Fredrik.

Utöver intressanta föreläsare så premierades fina insatser under 2023. Här är några av pristagarna:

Årets kontor – HusmanHagberg Umeå

Årets kontor Spanien – HusmanHagberg Altea/Denia

Årets bästsäljande mäklare – Håkan Jansson, HusmanHagberg Bromma

Årets raket – HusmanHagberg Kiruna

Årets ledare – Johan Styrsvik, HusmanHagberg Karlskrona/Ronneby

Årets säljkoordinator – Malin Weiler Ingves, HusmanHagberg Skövde

Årets kollega – Anton Borbos, HusmanHagberg Göteborg Öster & Cecilia Martinsson, HusmanHagberg Altea/Denia

Kontoret med nöjdaste kunderna – HusmanHagberg Borås

Mäklaren med bäst betyg – Allan Mohmand, HusmanHagberg Enskede

Ämnen

Kategorier


Mäklarfirman HusmanHagberg AB grundades 1997 av Mats Dahlström och Lennart Hagberg. HusmanHagberg är en franchiseorganisation vilket innebär att alla kontor drivs av egna företagare. Idag har fastighetsmäklarkedjan över 400 medarbetare på drygt 100 kontor i Sverige och sex kontor i Spanien. Målet med företaget är att vara den mest uppskattade mäklaren i det område kunden vill genomföra sin affär. Huvudkontoret ligger i Stockholm och VD är Fredrik Kjell.

Läs gärna mer på: husmanhagberg.se

Kontakter

Åsa Davidsson

Åsa Davidsson

Presskontakt Vice VD/Marknadschef 0707 55 51 07
Josefine Brøgger

Josefine Brøgger

Presskontakt Pressansvarig 0708 84 35 08