Gå direkt till innehåll
Fredrik Kjell, VD HusmanHagberg AB
Fredrik Kjell, VD HusmanHagberg AB

Pressmeddelande -

Bostadsmarknaden i juli hetare än någonsin.

Då juli månad nu passerat så kan vi se att årets juli bjöd på en rejäl uppgång jämfört med tidigare år. I juli i år ligger försäljningen för HusmanHagberg på +29% jämfört med fjolåret, viket är rekord för sommarmånaden för kedjan.

- Juli brukar historiskt sett vara en av våra svagare månader, under året säger Fredrik Kjell, VD HusmanHagberg. Speciellt i storstäderna brukar aktiviteten på bostadsmarknaden gå ner markant, medan andra delar av landet har en aktiv bostadsmarknad även under sommaren.

- I år har pandemin bidragit till att människor är hemma i större utsträckning, så att de har tid att både titta på nytt boende och göra i ordning sin nuvarande bostad inför försäljning. Dessutom finns en stor efterfrågan på mer utrymme i och med att alltfler jobbar hemifrån.

- Just nu ser vi ingen avmattning på marknaden även om det förstås är svårt att sia om framtiden under de speciella förhållanden som råder, avslutar Fredrik Kjell.

För mer information:

Fredrik Kjell, VD HusmanHagberg AB

Mob: 070-744 22 43

E-post: fredrik.kjell@husmanhagberg.se

Ämnen

Kategorier


Mäklarfirman HusmanHagberg AB grundades 1997 av Mats Dahlström och Lennart Hagberg. HusmanHagberg är en franchiseorganisation vilket innebär att alla kontor drivs av egna företagare. Idag har HusmanHagberg över 400 medarbetare och drygt 100 kontor, varav 6 kontor i Spanien.

Målet med företaget är att vara den mest uppskattade mäklaren i det område kunden vill genomföra sin affär. Huvudkontoret ligger i Stockholm och VD är Fredrik Kjell.

Kontakter

Åsa Davidsson

Åsa Davidsson

Presskontakt Vice VD/Marknadschef 0707 55 51 07
Josefine Brøgger

Josefine Brøgger

Presskontakt Pressansvarig 0708 84 35 08