Gå direkt till innehåll
Erfarna mäklare etablerar HusmanHagberg i Gnesta & Trosa

Pressmeddelande -

Erfarna mäklare etablerar HusmanHagberg i Gnesta & Trosa

Två kända mäklare på orten; Anna-Karin Wennerholm och Johanna Lindström, har tagit klivet från anställd mäklare till att nu driva eget mäkleri under HusmanHagbergs varumärke.

Både Anna-Karin och Johanna har en bakgrund från serviceyrken och är måna om att ge kunderna den allra bästa mäklartjänsten.

-För oss är det viktigt att kunna erbjuda den mäklartjänst som vi själva skulle vilja ha, säger Anna-Karin. Vi träffar kunderna i både glädje och sorg och då vill vi vara en medmänniska som hjälper dem med livets största affär.

-Ja, mötet med människor är det allra bästa med det här jobbet, fyller Johanna i. Det känns meningsfullt att kunna göra skillnad, genom att erbjuda en riktigt bra mäklartjänst så kommer försäljningen att gå så smidigt som möjligt.

För att addera ytterligare värde till kundernas affär har duon inlett ett samarbete med en känd stylist.

-Vi kan erbjuda våra kunder en riktigt proffsig styling tack vare vårt samarbete med Maria Kingsley. Maria är, precis som vi, lokal företagare och det är den typen av samarbeten som vi tycker är värdefulla, säger Johanna.

Anna-Karin och Johanna har nyligen slagit upp portarna till sitt nya kontor i STOPP köpcentrum i Gnesta.

-Vi vill finnas mitt i människors vardag och ha dörren öppen för alla som vill komma in för att ställa en fråga om bostadsaffärer, kika på de lokala produkter som vi säljer i vår butik, eller helt enkelt bara ta en kopp kaffe och prata en stund, säger Anna-Karin.

Christian Hjort, Rekryteringschef på HusmanHagberg är stolt och glad över rekryteringen:

-Vi är jätteglada över att två så erfarna och etablerade mäklare väljer att bli franchisetagare hos oss på HusmanHagberg. Jag är övertygad om att de med kombinationen av mäklarkunnande och toppservice kommer att vara en stor tillgång för den som vill köpa eller sälja bostad i Gnesta och Trosa, säger Christian.

Vi önskar dem fortsatt framgång och varmt lycka till!

För ytterligare information, kontakta:

Christian Hjort, Rekryteringschef HusmanHagberg AB
Tel: 070-536 02 88
E-mail: christian.hjort@husmanhagberg.se

Anna-Karin Wennerholm, Franchisetagare HusmanHagberg Gnesta/Trosa
Tel: 070-811 08 75
E-mail: anna-karin.wennerholm@husmanhagberg.se

Johanna Lindström, Franchisetagare HusmanHagberg Gnesta/Trosa
Tel: 070-090 19 67
E-mail: johanna.lindstrom@husmanhagberg.se

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Mäklarfirman HusmanHagberg AB grundades 1997 av Mats Dahlström och Lennart Hagberg. HusmanHagberg är en franchiseorganisation vilket innebär att alla kontor drivs av egna företagare. Idag har HusmanHagberg över 400 medarbetare och drygt 100 kontor  varav 6 kontor i Spanien.

Målet med företaget är att vara den mest uppskattade mäklaren i det område kunden vill genomföra sin affär. Huvudkontoret ligger i Stockholm och VD är Fredrik Kjell.

Kontakter

Åsa Davidsson

Åsa Davidsson

Presskontakt Vice VD/Marknadschef 0707 55 51 07
Josefine Brøgger

Josefine Brøgger

Presskontakt Pressansvarig 0708 84 35 08