Gå direkt till innehåll
Emma Lind och Maja Sellgren, HusmanHagberg, Örnsköldsvik
Emma Lind och Maja Sellgren, HusmanHagberg, Örnsköldsvik

Pressmeddelande -

Framgångsrik fastighetsmäklarduo förlänger med HusmanHagberg


Det har redan gått sex år sedan de väletablerade fastighetsmäklarna Emma Lind och Maja Sellgren bestämde sig för att slå sina påsar ihop. Efter mycket noggrann research föll valet på HusmanHagberg, som då var ett i det närmaste okänt varumärke i Örnsköldsvik med omnejd.

– Idag är vi supernöjda med vårt val och när det nu var dags att förlänga vårt franchiseavtal fanns det ingen tvekan, betygar Emma Lind.

– HusmanHagberg är moderna, trygga och samtidigt nytänkande. Vår magkänsla om att vi skulle passa bra ihop har visat sig stämma till hundra procent, om inte mer, fyller Maja Sellgren i.

HusmanHagbergs VD Fredrik Kjell är självfallet tillfreds med beskedet:

– Emma och Maja har gjort ett utomordentligt jobb med att sätta HusmanHagberg på kartan i Övik. Det är riktigt goda nyheter att vi får behålla dem i ”HusmanHagberg-familjen” ytterligare några år framåt.

Idag består personalstyrkan, utöver Emma och Maja, av fastighetsmäklaren Amanda Lundberg och säljkoordinatorn Malin Olsson. Den enda byrån i stan med bara kvinnor! Kontoret ligger på gatuplan i en renoverad och upprustad gammal trävilla på Oskarsgatan 2.

– Åke, som vi köpte villan av för ett år sedan, bor kvar i en lägenhet på ovanvåningen. Han är jätteglad över vad vi gjort med huset. Och sedan allt stod klart och vi kunde flytta in i oktober är det många Öviksbor som spontant tittat in för att tacka för att vi fixat det så fint.


Ämnen

Kategorier


Mäklarfirman HusmanHagberg AB grundades 1997 av Mats Dahlström och Lennart Hagberg. HusmanHagberg är en franchiseorganisation vilket innebär att alla kontor drivs av egna företagare. Idag har HusmanHagberg över 400 medarbetare och 105 kontor i Sverige samt 6 kontor i Spanien.

Målet med företaget är att vara den mest uppskattade mäklaren i det område kunden vill genomföra sin affär. Huvudkontoret ligger i Stockholm och VD är Fredrik Kjell.

Kontakter

Åsa Davidsson

Åsa Davidsson

Presskontakt Vice VD/Marknadschef 0707 55 51 07
Josefine Brøgger

Josefine Brøgger

Presskontakt Pressansvarig 0708 84 35 08