Gå direkt till innehåll
HusmanHagberg fortsätter sin expansion och öppnar i Örnsköldsvik.

Pressmeddelande -

HusmanHagberg fortsätter sin expansion och öppnar i Örnsköldsvik.

-Vi är oerhört glada över att kunna addera ännu en ort i Norrland till vårt rikstäckande nätverk. Extra glädjande är att det är två etablerade mäklare som nu valt att ansluta sig till vår kedja, säger Lennart Hagberg, VD för fastighetsmäklarkedjan HusmanHagberg.

För Emma Wård och Maja Sellgren, unga erfarna och driftiga mäklare, är det ett stort steg i karriären att gå från att vara anställda på två andra kedjor till att bli egna företagare och franchisetagare inom HusmanHagberg.

-Örnsköldsvik är en region som ständigt utvecklas, liksom bostadsmarknaden. Självklart är det viktigt att även mäklarna utvecklas i samma takt och därför blev valet lätt för oss när vi skulle välja varumärke, säger Maja.

-HusmanHagberg är en kedja helt fristående från banker och försäkringsbolag. Det gör att mäklaren alltid
kan ge råd som är mest värdefulla för kunden – utan påverkan från annat håll. Det finns ett äkta intresse i att kunderna ska bli nöjda. Efter varje affär får både säljare och köpare frågor från ett oberoende undersökningsföretag kring hur vi genomfört vår mäklartjänst. För oss mäklare blir det en bra återkoppling på vårt arbete. Idag är 9 av 10 kunder så nöjda att de gärna rekommenderar oss vidare och det känns ju fantastiskt bra att vara en del i detta”, säger Emma.

Båda ser fram emot att få driva ett kontor i egen regi och tycker att det är bra för orten att det blir fler aktörer för kunden att välja mellan. Lokalen som ligger på Storgatan 31A är just nyrenoverad och Emma och Maja hälsar hjärtligt välkommen in.

Kontakt HusmanHagberg Örnsköldsvik

Emma Wård, Franchisetagare och Fastighetsmäklare, 073-818 02 20, emma.ward@husmanhagberg.se

Maja Sellgren, Franchisetagare och Fastighetsmäklare, 073-818 02 02, maja.sellgren@husmanhagberg.se

Kontakt HusmanHagberg AB

VD HusmanHagberg AB

Lennart Hagberg, 070-580 10 46, lennart.hagberg@husmanhagberg.se

Ämnen

Kategorier


Mäklarfirman HusmanHagberg AB grundades 1997 av Mats Dahlström och Lennart Hagberg. HusmanHagberg är en franchiseorganisation vilket innebär att alla kontor drivs av egna företagare. Idag har HusmanHagberg över 320 medarbetare och drygt 80 kontor över hela Sverige.

Målet med företaget är att vara den mest uppskattade mäklaren i det område kunden vill genomföra sin affär. Huvudkontoret ligger i Stockholm och VD är Lennart Hagberg.

Kontakter

Åsa Davidsson

Åsa Davidsson

Presskontakt Vice VD/Marknadschef 0707 55 51 07
Josefine Brøgger

Josefine Brøgger

Presskontakt Pressansvarig 0708 84 35 08