Gå direkt till innehåll
De nya franchisetagarna och säljkoordinatorn för HusmanHagberg Helsingborg, fr v: Martin Sadowski, Sara Engström, Jennifer Andreasson och Linus Månsson.
De nya franchisetagarna och säljkoordinatorn för HusmanHagberg Helsingborg, fr v: Martin Sadowski, Sara Engström, Jennifer Andreasson och Linus Månsson.

Pressmeddelande -

HusmanHagberg öppnar i Helsingborg

Snart slår mäklarna och franchisetagarna Sara Engström, Linus Månsson och Martin Sadowski upp portarna till fastighetsmäklarkedjan HusmanHagbergs senaste etablering. Kontoret kommer att ligga på Stortorget 16, mitt i Helsingborg. Alla tre delägarna har lång erfarenhet av att driva företag och jobba med försäljning och under senare år har de etablerat sig som anställda mäklare hos en annan mäklarkedja. Nu väljer de att starta eget i samarbete med HusmanHagberg på den heta bostadsmarknaden i Helsingborg.

Varför valde ni att starta eget?

-Vi vill erbjuda den mäklartjänst som vi själva skulle vilja ha. Under HusmanHagbergs varumärke känner vi att vi är fria att utforma tjänsten på det sätt som passar just vår marknad och vår kund allra bäst, säger Sara.

-Ja, fördelen är att vi inte har någon storägare som styr tjänsten till en viss bank eller ett visst försäkringsbolag, fyller Martin i. Vi är helt fria att välja de samarbeten som vi själva vill ha och det är en stor fördel för våra kunder.

-Både Sara och Martin är sedan länge etablerade mäklare, medan jag är nyutbildad, berättar Linus. Däremot har jag varit entreprenör i flera år, så jag har mycket att bidra med i uppbyggnad och drift av företaget. Vi är alla tre duktiga säljare, så vi kommer att jobba hårt för våra kunders bästa.

Senast i slutet av februari slår de upp portarna till sin nya lokal, men redan nu är de igång med att göra affärer.

-Vi hade tänkt avvakta tills lokalen var helt klar, men kunderna har redan hittat oss, så vi kör igång nu, skrattar Sara som redan har en bostad till salu på hemsidan. Som tur är har vi även med oss vår duktiga säljkoordinator Jennifer Andreasson, som kommer att hjälpa oss så att allt det administrativa arbetet flyter på redan från start.

På HusmanHagbergs huvudkontor är man mycket nöjd med rekryteringen av trion i Helsingborg.

-Vi är väldigt glada över att ha fått med den här topptrion under vårt varumärke och tror att de har alla förutsättningar att erbjuda helsingborgarna en riktigt bra mäklartjänst, säger Fredrik Kjell, VD HusmanHagberg. Vi har passerat 100 kontor i kedjan, men vissa orter har tagit längre tid att etablera än andra, men den här trion var verkligen värd att vänta på, avslutar Fredrik.

För mer information, kontakta:

Fredrik Kjell, VD HusmanHagberg AB
Mail: fredrik.kjell@husmanhagberg.se
Tel. 070-744 22 43

Sara Engström, Franchisetagare HusmanHagberg Helsingborg
Mail: sara.engstrom@husmanhagberg.se
Tel: 076-000 09 21

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Mäklarfirman HusmanHagberg AB grundades 1997 av Mats Dahlström och Lennart Hagberg. HusmanHagberg är en franchiseorganisation vilket innebär att alla kontor drivs av egna företagare. Idag har HusmanHagberg över 400 medarbetare och drygt 100 kontor  varav 6 kontor i Spanien.

Målet med företaget är att vara den mest uppskattade mäklaren i det område kunden vill genomföra sin affär. Huvudkontoret ligger i Stockholm och VD är Fredrik Kjell.

Kontakter

Åsa Davidsson

Åsa Davidsson

Presskontakt Vice VD/Marknadschef 0707 55 51 07
Josefine Brøgger

Josefine Brøgger

Presskontakt Pressansvarig 0708 84 35 08