Gå direkt till innehåll
Mariana Grip, ny franchisetagare för HusmanHagberg i Nerja
Mariana Grip, ny franchisetagare för HusmanHagberg i Nerja

Pressmeddelande -

HusmanHagberg satsar på tillväxt i Spanien - Ny ägare i Nerja

HusmanHagberg Nerja slog upp portarna i 2019, med franchisetagaren Gabriel Karleving i spetsen. Den 1 september 2023 tar Mariana Grip, mäklare på kontoret, över stafettpinnen och därmed ägandeskapet. Nu är hon redo att ta det till nya höjder.

-Affärsutveckling och innovation har alltid varit stora intressen, så jag ser förväntansfullt fram emot att ta mig an marknaden här i och runt Nerja. Jag vill att vi ska växa och bli större, och nu har jag fria händer att ta oss dit, säger hon.

Mariana har utöver sina år som mäklare, även jobbat i 25 år med marknadsföring och kommunikation. Den kombinationen ser hon som en nyckelfaktor i att lyckas på marknaden.

När Mariana får frågan om målbilden för verksamheten, är hon snabb med att svara.

-På kort sikt vill jag utöka teamet med ett par personer till, samt få in bra samarbeten. Där är jag redan i gång.

-Långsiktigt vill jag att HusmanHagberg ska växa och vara den primära aktören man vänder sig till vid en bostadsaffär. Vi ska bli ett självklart val för både köpare och säljare i och runt Nerja med kringliggande orter, säger Mariana.

Teamet och företagskulturen är något som Mariana pratar varmt om, och det kommer således bli en viktig hörnsten i verksamheten.

-Samtidigt som jag tänker på hårda värden så som siffror och mätbara mål, tänker jag på mjuka värden så som känslan på kontoret. Jag vill att vi internt ska kännas som en familj. Vassa armbågar ska inte finnas, utan vi ska stötta varandra, fira framgångar och se till att ha roligt ihop.

-Detta gäller även ut mot marknaden. När en kund kommer in på kontoret, ska den bli bemött med ett leende och ett varmt välkomnande. Här på HusmanHagberg bryr vi oss om dig som person.

Henrik Hagberg, VD på HusmanHagberg Utland, är positiv till att Mariana kliver in som franchisetagare i Nerja.

-Det känns roligt att Mariana nu tar över rodret för kontoret. Hon har en bred kunskap som ger goda förutsättningar att nå långt, och en vilja som kommer att ta henne dit, avslutar han.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Mäklarfirman HusmanHagberg AB grundades 1997 av Mats Dahlström och Lennart Hagberg. HusmanHagberg är en franchiseorganisation vilket innebär att alla kontor drivs av egna företagare. Idag har den 25-årsfirande fastighetsmäklarkedjan över 400 medarbetare på 105 kontor i Sverige och sex kontor i Spanien. Målet med företaget är att vara den mest uppskattade mäklaren i det område kunden vill genomföra sin affär. Huvudkontoret ligger i Stockholm och VD är Fredrik Kjell.

Läs gärna mer på: husmanhagberg.se

Kontakter

Åsa Davidsson

Åsa Davidsson

Presskontakt Vice VD/Marknadschef 0707 55 51 07
Josefine Brøgger

Josefine Brøgger

Presskontakt Pressansvarig 0708 84 35 08