Gå direkt till innehåll
Clara Ström, rekryteringsansvarig HusmanHagberg
Clara Ström, rekryteringsansvarig HusmanHagberg

Pressmeddelande -

HusmanHagberg växer - har hittat sin nya rekryteringsansvariga

Nu har Clara Ström börjat som rekryteringsansvarig på HusmanHagbergs huvudkontor. Clara har en bakgrund från flera företag i branschen och har även arbetat med rekrytering i ett par andra branscher.

- Fastighetsmäklarbranschen är verkligen unik och ligger mig otroligt varm om hjärtat, säger Clara med ett leende. Då jag fick höra talas om jobbet på HusmanHagberg så kände jag direkt att jag ville ha jobbet.

  I sin nya roll kommer Clara att arbeta med alla typer av rekryteringar, allt från bearbetning av studenter på högskolorna till rekrytering av erfarna mäklare.

  - HusmanHagberg har alltid varit duktiga på att attrahera studenter ute på högskolorna, berättar Clara. Man var till exempel först i branschen med ett ambassadörsprogram, något som många andra tagit efter.

  - Jag har alltid gillat det HusmanHagberg står för; det familjära kompletterat med sina värdeord ”äkta passionerade vinnare”. Vi har just varit på teambuilding uppe i Järvsö med ett stort gäng från kedjan och då fick jag verkligen uppleva ett skönt gäng äkta passionerade vinnare, så min bild av varumärket stämde bra. Den bilden hoppas jag ska locka fler duktiga mäklare att vilja bli en del av gänget på HusmanHagbergs kontor runt om i landet.

  Nu packar Clara och hennes kollegor väskorna för att åka till Malmö Universitet för att delta på Fastighetsexpo.

  - Det ska bli otrolig kul att få träffa studenterna och höra vad de siktar på efter sin utbildning. Med den fina utmärkelse som tredje populäraste varumärket bland studenterna i Universums undersökning, så vet vi att många är intresserade av att jobba med oss. Nu ser vi fram emot att träffa våra blivande mäklare, avslutar Clara.

    Ämnen

    Kategorier


    Mäklarfirman HusmanHagberg AB grundades 1997 av Mats Dahlström och Lennart Hagberg. HusmanHagberg är en franchiseorganisation vilket innebär att alla kontor drivs av egna företagare. Idag har den 25-årsfirande fastighetsmäklarkedjan över 400 medarbetare på 105 kontor i Sverige och sex kontor i Spanien. Målet med företaget är att vara den mest uppskattade mäklaren i det område kunden vill genomföra sin affär. Huvudkontoret ligger i Stockholm och VD är Fredrik Kjell.

    Läs gärna mer på: husmanhagberg.se

    Kontakter

    Åsa Davidsson

    Åsa Davidsson

    Presskontakt Vice VD/Marknadschef 0707 55 51 07
    Josefine Brøgger

    Josefine Brøgger

    Presskontakt Pressansvarig 0708 84 35 08