Gå direkt till innehåll
HusmanHagbergs huvudkontor vid 25-årsfirandet.
HusmanHagbergs huvudkontor vid 25-årsfirandet.

Pressmeddelande -

HusmanHagbergs 25-årsfirande kulminerade i en gala-kickoff

Fyller man 25 år så ska det såklart firas ordentligt. HusmanHagberg inledde sitt firande redan i våras och har sedan fortsatt under året. Nu kulminerade firandet med en kickoff med galafest.

Dagen bjöd på olika aktiviteter; både nöje och kunskap. I ett av de mest uppskattade rummen berättade HusmanHagbergs VD, Fredrik Kjell, om kedjans historia.

Självklart var prisutdelningen ett av de mest uppskattade inslagen och vinnare hyllades i hela 14 kategorier.

Ett av de individuella priserna som anses som ett av de allra finaste, är Årets Äkta Passionerade Vinnare. Det delas ut till den person som framgångsrikt lever efter företagets värdeord och inspirerar andra i kedjan till framgångar. Årets pristagare blev Hampus Berglund i Göteborg Centrum.

Det allra finaste för ett kontor att ta hem är att bli utsedd till Årets kontor. Det priset ges till det kontor som bäst av alla presterat med både bra försäljning, fina marknadsandelar och en bra bearbetning av marknaden i kombination med nöjda kunder. Årets vinnare blev HusmanHagberg Kista.

Ämnen


Mäklarfirman HusmanHagberg AB grundades 1997 av Mats Dahlström och Lennart Hagberg. HusmanHagberg är en franchiseorganisation vilket innebär att alla kontor drivs av egna företagare. Idag har den 25-årsfirande fastighetsmäklarkedjan över 400 medarbetare på 105 kontor i Sverige och sex kontor i Spanien. Målet med företaget är att vara den mest uppskattade mäklaren i det område kunden vill genomföra sin affär. Huvudkontoret ligger i Stockholm och VD är Fredrik Kjell.

Läs gärna mer på: husmanhagberg.se

Kontakter

Åsa Davidsson

Åsa Davidsson

Presskontakt Vice VD/Marknadschef 0707 55 51 07
Josefine Brøgger

Josefine Brøgger

Presskontakt Pressansvarig 0708 84 35 08