Gå direkt till innehåll
Christian Hjort, HR-Rekryteringschef hos HusmanHagberg.
Christian Hjort, HR-Rekryteringschef hos HusmanHagberg.

Pressmeddelande -

Karriärföretagen har utsett HusmanHagberg till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare för andra året i rad

Sedan 2011 presenterar organisationen ”Karriärföretagen” varje år Sveriges mest attraktiva arbetsgivare, där de utvalda får titulera sig som ett Karriärföretag under ett år. Initialt krävs att arbetsgivaren lever upp till ett antal grundkriterier samt passerar en urvalsprocess. I processen granskar och säkerställer en expertpanel att arbetsgivarna uppfyller det som krävs och att man bedriver ett högkvalitativt arbete och är en attraktiv arbetsgivare ur flera aspekter. I år tillhör den rikstäckande fastighetsmäklarkedjan HusmanHagberg de företag som kan stoltsera med titeln Karriärföretag 2022.

”I vår bransch är det hård konkurrens om de bästa talanger och att därför bli utsedd till Karriärföretag för andra året i rad gynnar oss förstås när nyutexaminerade fastighetsmäklare står i begrepp att ta steget ut i yrkeslivet. Urvalsprocessen ställer höga krav på oss som arbetsgivare och det är definitivt en viktig kvalitetsstämpel, som vi nu delar med ett antal välkända och respekterade företag och organisationer inom diverse andra branscher” kommenterar Christian Hjort, HR-Rekryteringschef hos HusmanHagberg.

Så här lyder juryns motivation

”HusmanHagberg är en arbetsgivare som bjuder på en spännande och trygg arbetsplats. De är rikstäckande med drygt 100 kontor och de slutar inte att växa. Hos HusmanHagberg tror man starkt på att man skapar sin egna framgång och därmed ger de sina medarbetare stort ansvar. Det är en utvecklande arbetsplats där man har möjlighet att påverka sin vardag. Det finns en unik företagskultur hos HusmanHagberg som inspirerar och lockar till sig Sveriges främsta mäklare.”

Årets Karriärföretagen-jury bestod av

Boris Nordenström, serieentreprenör och grundare av till exempel Jobline. Torgny Johnsson. rådgivare och konsult inom HR, tidigare personaldirektör på SAS och Infranord. Charlotte Hågård, en av Sveriges mest ansedda talang- & karriärexperter. Anna Dyhre, Sveriges mest anlitade employer branding-föreläsare.

För mer information kontakta Christian Hjort, 070 536 02 88, christian.hjort@husmanhagberg.se

Ämnen

Kategorier


Mäklarfirman HusmanHagberg AB grundades 1997 av Mats Dahlström och Lennart Hagberg. HusmanHagberg är en franchiseorganisation vilket innebär att alla kontor drivs av egna företagare. Idag har den 25-årsfirande fastighetsmäklarkedjan över 400 medarbetare på 105 kontor i Sverige och sex kontor i Spanien. Målet med företaget är att vara den mest uppskattade mäklaren i det område kunden vill genomföra sin affär. Huvudkontoret ligger i Stockholm och VD är Fredrik Kjell.

Läs gärna mer på: husmanhagberg.se

Presskontakt

Åsa Davidsson

Åsa Davidsson

Presskontakt Vice VD/Marknadschef 0707 55 51 07
Josefine Brøgger

Josefine Brøgger

Presskontakt Pressansvarig 0708 84 35 08