Gå direkt till innehåll
Robin Lindqvist och John Nilsson, HusmanHagberg Boden
Robin Lindqvist och John Nilsson, HusmanHagberg Boden

Pressmeddelande -

Ljusa framtidstron hos fastighetsmäklarna HusmanHagberg i Boden bekräftad: – sålde i dagarna kommunens dyraste bostad någonsin.

Det blev en rivstart för mäklarduon John Nilsson och Robin Lindqvist i det nya, större kontoret på Kungsgatan 64; i veckan förmedlade de den dyraste villan som någonsin sålts i Boden! Prislappen landade med god marginal norr om sexmiljoner-strecket.

”Vi har ju just flyttat till större lokaler för att kunna möta den allt hetare bostadsmarknaden här i Boden. Dessutom har vi börjat leta nya medarbetare. Till sommaren kommer vi att vara fyra personer på kontoret”, deklarerar Robin Lindqvist, som får medhåll av kollegan John Nilsson: ”Det finns en stor potential och framåtanda i området, vilket känns kul då vi väljer att satsa här. Det händer mycket i staden, allt från stora företagsetableringar till bostadsbyggnationer”.

Både Robin och John har en bred erfarenhet från andra marknader och ser att Boden som kommun har en väldigt expansiv tid framför sig.

”Det ska bli spännande att vara med på denna resa och framförallt erbjuda en mäklartjänst i toppklass”, säger de enstämmigt.

Också på HusmanHagbergs huvudkontor i Stockholm går tongångarna i dur.

”Både John och Robin har på ett mycket förtroendegivande sätt visat framfötterna under den tid de verkat under HusmanHagbergs flagg”, kommenterar en mäkta imponerad Fredrik Kjell, vd för fastighetsmäklarkedjan som med sina drygt 100 kontor runt om i Sverige är en av landets största. ”Så jag blev inte överraskad när jag fick höra nyheten om rekordförsäljningen. Det låg så att säga i luften och går helt i linje med den expansion avseende både kontorsstorlek och personalstyrka som redan är på banan”, avslutar Fredrik Kjell.


Ämnen

Kategorier


Mäklarfirman HusmanHagberg AB grundades 1997 av Mats Dahlström och Lennart Hagberg. HusmanHagberg är en franchiseorganisation vilket innebär att alla kontor drivs av egna företagare. Idag har HusmanHagberg över 400 medarbetare och 105 kontor i Sverige samt 6 kontor i Spanien.

Målet med företaget är att vara den mest uppskattade mäklaren i det område kunden vill genomföra sin affär. Huvudkontoret ligger i Stockholm och VD är Fredrik Kjell.

Kontakter

Åsa Davidsson

Åsa Davidsson

Presskontakt Vice VD/Marknadschef 0707 55 51 07
Josefine Brøgger

Josefine Brøgger

Presskontakt Pressansvarig 0708 84 35 08