Gå direkt till innehåll
Andreas Helgoson, fastighetsmäklaren med bäst betyg i Sverige 2023
Andreas Helgoson, fastighetsmäklaren med bäst betyg i Sverige 2023

Pressmeddelande -

Mäklaren med bäst betyg i hela Sverige 2023 - Andreas Helgoson

Rekommendationssajten Reco används flitigt i många branscher, inte minst i fastighetsmäklarbranschen. Vid varje kvartal och helår summerar Reco vilka mäklare som fått bland annat fått bäst betyg.

För 2023 lyckades Andreas Helgoson på HusmanHagberg Vasastan & Östermalm knipa utmärkelsen ”Bäst betyg 2023” för hela Sverige.

- Jag är fantastiskt glad över att få ta emot denna utmärkelse. När man jobbar i en förtroendebransch där det handlar om att på ett professionellt och ödmjukt sätt möta alla olika människors högt ställda förväntningar så är detta det finaste kvitto man kan få enligt mig, säger Andreas.

- Under hela min mäklarkarriär har kundnöjdhet stått i fokus och det genomsyrar egentligen allting som jag gör. Det låter kanske som en kliché att säga att man vill göra alla nöjda men jag ger verkligen inte upp förrän jag känner att jag gjort allt jag kan för mina kunder och jag tror att de verkligen känner det.

Fredrik Kjell, VD för HusmanHagberg är också stolt över utmärkelsen.

- Jag tycker att den visar vilket fint arbete som Andreas utför, säger Fredrik. Han är en sann förebild och utmärkelsen är ett bevis på den höga kvalitet som vi strävar efter att leverera i hela kedjan. Vi ser fram emot fler fina utmärkelser både lokalt, regionalt och på Sverige-nivå under 2024, avslutar Fredrik.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Mäklarfirman HusmanHagberg AB grundades 1997 av Mats Dahlström och Lennart Hagberg. HusmanHagberg är en franchiseorganisation vilket innebär att alla kontor drivs av egna företagare. Idag har fastighetsmäklarkedjan över 450 medarbetare på 105 kontor i Sverige och sex kontor i Spanien. Målet med företaget är att vara den mest uppskattade mäklaren i det område kunden vill genomföra sin affär. Huvudkontoret ligger i Stockholm och VD är Fredrik Kjell.

Läs gärna mer på: husmanhagberg.se

Kontakter

Åsa Davidsson

Åsa Davidsson

Presskontakt Vice VD/Marknadschef 0707 55 51 07
Josefine Brøgger

Josefine Brøgger

Presskontakt Pressansvarig 0708 84 35 08