Gå direkt till innehåll
Maja Sellgren, Emma Lind och Amanda Lundberg släpper podden ”Mäklarvy”.
Maja Sellgren, Emma Lind och Amanda Lundberg släpper podden ”Mäklarvy”.

Pressmeddelande -

Örnsköldsviks första bostadspodd är nu ett faktum

”I en snårig bransch där lagar blandas med praxis och förbryllande termer slår vi hål på alla myter, förtydligar det svåra och hjälper er att hitta hem”.

Så löd programförklaringen när fastighetsmäklarna Maja Sellgren, Emma Lind och Amanda Lundberg i förra veckan släppte podden ”Mäklarvy”. Till vardags håller de tre nyblivna podcastarna hus på den stora fastighetsmäklarkedjan HusmanHagbergs Övik-kontor.

– Vi utgår från ett kundperspektiv och skapar lättsamma samtal kring allt som rör bostäder, dvs bostadsrätter, villor och fritidshus. På köpet får den intresserade lyssnaren en heltäckande inblick i vår roliga bransch, säger Maja Sellgren, en av de tre premiärpodvärdinnorna.

Det första avsnittet i podden lades ut i fredags (11 mars) och planen är att framgent publicera ett nytt i avsnitt i veckan.

– Ett briljant initiativ från Maja, Emma och Amanda, kommenterar HusmanHagbergs VD Fredrik Kjell. Jag kommer definitivt att försöka lyssna varje vecka!

Podden ”Mäklarvy” finns där poddar finns.

För mer information kontakta Fredrik Kjell, VD HusmanHagberg AB, fredrik.kjell@husmanhagberg.se, tel: 070-744 22 43

Ämnen

Kategorier


Mäklarfirman HusmanHagberg AB grundades 1997 av Mats Dahlström och Lennart Hagberg. HusmanHagberg är en franchiseorganisation vilket innebär att alla kontor drivs av egna företagare. Idag har den 25-årsfirande fastighetsmäklarkedjan över 400 medarbetare på 105 kontor i Sverige och sex kontor i Spanien. Målet med företaget är att vara den mest uppskattade mäklaren i det område kunden vill genomföra sin affär. Huvudkontoret ligger i Stockholm och VD är Fredrik Kjell.

Läs gärna mer på: husmanhagberg.se

Presskontakt

Åsa Davidsson

Åsa Davidsson

Presskontakt Vice VD/Marknadschef 0707 55 51 07
Josefine Brøgger

Josefine Brøgger

Presskontakt Pressansvarig 0708 84 35 08