Gå direkt till innehåll
Nya kontorsägare för HusmanHagberg Värnamo, fr v: Sebastian Larsson, Sofia Bjurelid, Amelie Sjöbring Cimen och Oktay Cimen.
Nya kontorsägare för HusmanHagberg Värnamo, fr v: Sebastian Larsson, Sofia Bjurelid, Amelie Sjöbring Cimen och Oktay Cimen.

Pressmeddelande -

Rikstäckande fastighetsmäklarkedja med över 100 kontor etablerar sig i Värnamo

Fastighetsmäklarkedjan HusmanHagberg slår upp portarna till sitt nya kontor efter årsskiftet, men redan nu arbetar man på den lokala bostadsmarknaden i Värnamo.

- Värnamo är en intressant bostadsmarknad med stark tillväxt som kombinerar det genuina lokala med pendlingsavstånd till andra orter, därmed är det attraktivt att bosätta sig här, säger Oktay Cimen, en av de nya franchisetagarna på orten.

- Ett par av oss driver sedan tidigare mäkleri i Jönköping under samma varumärke och har gjort flertalet affärer i Värnamo då vi valt att följa med kunden i deras bostadsresa.

Vad är det då som skiljer er från redan etablerade mäklare på orten?

- Vi har en unik paketering som våra kunder uppskattar, berättar Oktay. Därför har vi i många fall fått förfrågan om att sälja i Värnamo även om vi inte varit aktiva i området genom ett lokalkontor.

- Nu har vi dock bestämt oss för att satsa fullt ut eftersom marknaden har bra potential och vi fått fin feedback från våra köpare och säljare i regionen. Vi har med oss ett par personer som kommer från Värnamo och Gnosjö. Den lokala anknytningen är viktig för oss, fortsätter Oktay.

- Sedan lägger vi enormt stort fokus på tillgänglighet och hög servicegrad tillägger Sofia Bjurelid. Våra kunder ska alltid kunna nå oss och förvänta sig att vi utför vårt arbete med passion.

HusmanHagberg öppnar sitt kontor i januari och redan nu är de nya ägarna Amelie Sjöbring Cimen, Oktay Cimen, Sofia Bjurelid och Sebastian Larsson igång med att bearbeta marknaden.

- Vi spinner helt enkelt vidare på de affärer som vi redan gör i Värnamo, med den förändringen att vi även kommer att finna på plats med en egen etablering från och med januari, avslutar Sebastian, en av dem nya delägarna i etableringen.

Från centralt håll är man mycket nöjd med etableringen.

- Vi har redan flera starka etableringar i Småland, t ex Jönköping, Vaggeryd och Ljungby, så vi ser fram emot att området blir ännu starkare i samband med etableringen i Värnamo. Det är en expansiv region som ligger oss varmt om hjärtat, säger Fredrik Kjell, VD HusmanHagberg.

För mer information, kontakta:

Oktay Cimen

oktay.cimen@husmanhagberg.se

076-0275048

HusmanHagberg

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Mäklarfirman HusmanHagberg AB grundades 1997 av Mats Dahlström och Lennart Hagberg. HusmanHagberg är en franchiseorganisation vilket innebär att alla kontor drivs av egna företagare. Idag har den 25-årsfirande fastighetsmäklarkedjan över 400 medarbetare på 105 kontor i Sverige och sex kontor i Spanien. Målet med företaget är att vara den mest uppskattade mäklaren i det område kunden vill genomföra sin affär. Huvudkontoret ligger i Stockholm och VD är Fredrik Kjell.

Läs gärna mer på: husmanhagberg.se

Kontakter

Åsa Davidsson

Åsa Davidsson

Presskontakt Vice VD/Marknadschef 0707 55 51 07
Josefine Brøgger

Josefine Brøgger

Presskontakt Pressansvarig 0708 84 35 08