Gå direkt till innehåll
Sebastian Scherdin, Bästsäljande mäklare, provision, HusmanHagberg.
Sebastian Scherdin, Bästsäljande mäklare, provision, HusmanHagberg.

Pressmeddelande -

Toppad drömgräns gjorde Sebastian Scherdin till HusmanHagbergs framgångsrikaste mäklare

Med över 100 kontor över hela Sverige räknas fastighetsmäklarkedjan HusmanHagberg in bland de största i landet. Förra årets framgångsrikaste mäklare i kedjan heter Sebastian Scherdin, till vardags verksam i Sundbyberg. Tack vare brinnande passion och professionell inställning lyckades han 2021 passera drömgränsen 10 000 000 i provisionsintäkter. Torsdagen 10 februari tog han emot utmärkelsen ”Bästsäljande mäklare, provision” vid en prisceremoni i samband med företagets digitala kickoff.

Man måste ju ge en sådan vinnarskalle en riktig sportjournalist fråga: hur känns det?

– Dunder! Det är en overklig nivå när man stannat upp i efterhand och tänkt efter. Framför allt nu när man börjar om från 0 igen. Riktigt roligt!

Vilket är ditt framgångsrecept?

– Hårt arbete rakt genom. Ärligt talat Inte bara från mig, jag hade definitivt säckat ihop om inte jag fått så mycket hjälp som jag fått. Vi är ett grymt team hela kontoret! Sedan får jag extra hjälp från framför allt min kollega Melinda som backar upp mig i allt. Även alla mina kollegor överlag som ställer upp, oavsett vad jag behöver hjälp med. Självklart också min fantastiska sambo Carima, som stöttat och sjukt nog står ut med mig genom allt.

Hur ska du fira?

– Det ryktas om att min kollega Jessica styrt upp en del roliga aktiviteter.

HusmanHagbergs VD Fredrik Kjell tar upp stafettpinnen med sportmetaforer:

– Att han ett fenomen som Sebastian med i gänget är som att spela i samma lag som Zlatan eller Foppa. En unik kombination av finlirare, fighter och föredöme. Det ska bli spännande att se om han försvarar sin titel i år.

För ytterligare information kontakta: Fredrik Kjell, VD HusmanHagberg, 070 744 22 43

Ämnen

Kategorier


Mäklarfirman HusmanHagberg AB grundades 1997 av Mats Dahlström och Lennart Hagberg. HusmanHagberg är en franchiseorganisation vilket innebär att alla kontor drivs av egna företagare. Idag har HusmanHagberg över 400 medarbetare och 105 kontor i Sverige samt 6 kontor i Spanien.

Målet med företaget är att vara den mest uppskattade mäklaren i det område kunden vill genomföra sin affär. Huvudkontoret ligger i Stockholm och VD är Fredrik Kjell.

Kontakter

Åsa Davidsson

Åsa Davidsson

Presskontakt Vice VD/Marknadschef 0707 55 51 07
Josefine Brøgger

Josefine Brøgger

Presskontakt Pressansvarig 0708 84 35 08