Gå direkt till innehåll
Joakim Israelsson, Magnus Hjeltegard och August Stendahl, HusmanHagberg Västerås.
Joakim Israelsson, Magnus Hjeltegard och August Stendahl, HusmanHagberg Västerås.

Pressmeddelande -

Ambitiös ägartrio tar över HusmanHagberg i Västerås

11 februari tog de över rättigheterna. Det är redan full fart på försäljningen. Fastighetsmäklarna Magnus Hjeltegard, August Stendahl och Joakim Israelsson, som delar på ägarskapet, har stora planer för fastighetskedjan HusmanHagbergs vidare utveckling i älskade hemstaden Västerås.

– Västerås är vackert beläget längs Mälarens norra strand och präglas av industriell historia. Här finns allt ifrån vacker natur, idrott och kultur. Bostäderna är allt ifrån nyproducerade bostadsrätter längs strandlinjen, historiska byggnader på Kyrkbacken och flertal idylliska familjeområden där småhusen dominerar. Här finns en bostad för alla. Västeråsmarknaden är en av de större bostadsmarknaderna i Sverige. Det tycker vi är väldigt intressant och vi ser stor potential i att ta marknadsandelar och bli ett av de största mäklarkontoren i staden, säger delägaren Joakim Israelsson medan kollegorna Magnus Hjeltegard och August Stendahl nickar instämmande och fyller i:

– Visionen är att skapa den bästa mäklartjänsten och ge våra kunder oförglömlig service. Vi vill upplevas som engagerade proffs och känna oss som genuina vinnare. Självklart vill vi också skapa en attraktiv arbetsplats där vi har kul på jobbet med en familjär känsla. Våra mäklare får förutsättningar att utvecklas och bli bäst. Försäljningskulturen är stark och vi firar gärna våra framgångar.

– Jag har lärt känna August, Magnus och Joakim som tre mycket sympatiska unga mäklare med härlig drivkraft, ett positivt synsätt och egenskaper som verkligen kompletterar varandra. Deras brinnande intresse för försäljning ihop med gedigna erfarenheter från fastighetsbranschen bådar gott inför framtiden. Det är med stor värme vi önskar dem välkomna in i HusmanHagberg-familjen, hälsar mäklarkedjans VD Fredrik Kjell.

För mer information kontakta Fredrik Kjell, VD HusmanHagberg AB, fredrik.kjell@husmanhagberg.se, tel: 070-744 22 43

Ämnen

Kategorier


Mäklarfirman HusmanHagberg AB grundades 1997 av Mats Dahlström och Lennart Hagberg. HusmanHagberg är en franchiseorganisation vilket innebär att alla kontor drivs av egna företagare. Idag har HusmanHagberg över 400 medarbetare och 105 kontor i Sverige samt 6 kontor i Spanien.

Målet med företaget är att vara den mest uppskattade mäklaren i det område kunden vill genomföra sin affär. Huvudkontoret ligger i Stockholm och VD är Fredrik Kjell.

Kontakter

Åsa Davidsson

Åsa Davidsson

Presskontakt Vice VD/Marknadschef 0707 55 51 07
Josefine Brøgger

Josefine Brøgger

Presskontakt Pressansvarig 0708 84 35 08