Gå direkt till innehåll
David Hedenström och Tomas Eriksson.
David Hedenström och Tomas Eriksson.

Pressmeddelande -

Från klassiskt mäklarkontor till modern bobutik – HusmanHagberg flyttar in i Tyresö Centrum

Fastighetsmäklarkedjan HusmanHagberg har en fast förankring i Tyresö/Älta. Firmanamnet HusmanHagberg har funnits i kommunen ända sedan 1997 och innan dess hette man Husman mäklartjänst, vars dåvarande ägare Mats Dahlström utgör ena hälften av kedjans grundarduo. Den andre heter Lennart Hagberg. Både Mats och Lennarts visionära nytänkande har gått i arv till koncernens efterföljande generationer. De nutida franchisetagarna i Tyresö/Älta – Tomas Eriksson och David Hedenström – är ett talande exempel för detta påstående.


Idag jobbar mäklare mer digitalt och mobilt. Att verka som fastighetsmäklare innebär mycket frihet under ansvar och man är hela tiden i rörelse och träffar kunder. Branschens tekniska utveckling kräver mer och mer moderna arbetssätt med effektiva och tillgängliga lösningar.

– Allt sker snabbt idag och våra kunder, både privatpersoner och byggbolag, ställer allt högre krav på oss i vår roll som säljare och förmedlare av bostäder. Eftersom vi inte vill behöva kompromissa med kvalitén i tjänsten flyttar vi, som ett led i att bli mer effektiva, modernare och mer tillgängliga, till ett kontor som är anpassat att möta framtiden. Nöjda kunder är vårt signum, säger kontorschefen och franchisetagare Tomas Eriksson.

Kompanjonen David Hedenström fortsätter:

– I och med lokalbytet kommer vi närmare våra kunder. Vi går från ett klassiskt mäklarkontor till en bobutik med bästa skyltläge inne i Tyresö centrum. Som grannar har vi bl a H&M och Clas Olsson. Butiken inreds med digitala skyltar och vi ska skapa en gemytlig miljö där kunden direkt känner skillnaden mellan oss och våra konkurrenter.

– HusmanHagberg Tyresö/Älta jobbar mycket med nyproduktion och kan i och med denna butik även erbjuda oslagbar synlighet för de fastighetsbolag som ska bygga nytt och utveckla vår kommun, summerar Tomas Eriksson och David Hedenström.

HusmanHagbergs VD Fredrik Kjell ser fram emot att göra ett besök i den nya bobutiken i Tyresö Centrum:

– HusmanHagberg har alltid varit måna om att ligga i framkant avseende kundanpassad teknik och service. Det är med stort intresse vi följer utvecklingen hos Tomas och David i Tyresö/Älta.

Inflyttning beräknas ske i början av april i år.

För ytterligare information kontakta: Fredrik Kjell, VD HusmanHagberg, 070 744 22 43

Ämnen

Kategorier


Mäklarfirman HusmanHagberg AB grundades 1997 av Mats Dahlström och Lennart Hagberg. HusmanHagberg är en franchiseorganisation vilket innebär att alla kontor drivs av egna företagare. Idag har den 25-årsfirande fastighetsmäklarkedjan över 400 medarbetare på 105 kontor i Sverige och sex kontor i Spanien. Målet med företaget är att vara den mest uppskattade mäklaren i det område kunden vill genomföra sin affär. Huvudkontoret ligger i Stockholm och VD är Fredrik Kjell.

Läs gärna mer på: husmanhagberg.se

Kontakter

Åsa Davidsson

Åsa Davidsson

Presskontakt Vice VD/Marknadschef 0707 55 51 07
Josefine Brøgger

Josefine Brøgger

Presskontakt Pressansvarig 0708 84 35 08