Gå direkt till innehåll
Joakim Lundström, HusmanHagberg Sundsvall.
Joakim Lundström, HusmanHagberg Sundsvall.

Pressmeddelande -

Generationsskifte hos HusmanHagberg i Sundsvall

Generationsskifte hos HusmanHagberg i Sundsvall

Arne Pettersson på Köpmangatan 24 i Sundsvall blev en av de första HusmanHagberg-mäklarna utanför Stockholm när han öppnade sitt kontor redan 2003. Nu är det dags för sonen Andreas, dottern Helene och hennes sambo Joakim Lundström att ta över.

– Fast svärfar kvarstår som konsult ett tag framöver, ett stöd som känns toppen, säger Joakim Lundström.

Varken Joakim, Helene eller hennes bror Andreas är några nybörjare i branschen. Andreas har jobbat som mäklare i snart åtta år, Jocke i två och ett halvt och Helene har varit med ännu längre.

Hos den sportintresserade klingar kanske namnet Joakim Lundström bekant. Jodå. Det är den tidigare hockeymålvakten med meriter både från junior- och ungdomskronorna och ett flertal topplag i SHL och utländska proffsligor bakom sig. Vinnarskallen och hockeysjälen delar han med svågern Andreas som dock inte riktigt nådde samma höjder i ishockeyn, men som istället kan stoltsera med ett individuellt silver i pimpelfiske. Is som is!

Så här formulerar trion sina tankar inför övertagandet, som blir verklighet i början av 2022:

– Vi har vår självklara plats på marknaden för de kunder som gillar äkta jordnära mäklare som verkligen engagerar sig i kunden och som vet hur man ska få ut mesta möjliga ur försäljningen. Vi är övertygade om att vi genom våra rekryteringar av nya duktiga mäklare kan växa och vara det självklara valet när man ska sälja sin bostad.

– För HusmanHagberg känns det enormt positivt att syskonen Andreas och Helene tar över efter en av våra mest långvariga och framgångsrika partners, deras pappa Arne, kommenterar HusmanHagbergs VD Fredrik Kjell. Och Joakims kvaliteter som mäklare har vi kunnat konstatera att de definitivt står i paritet med hans skicklighet mellan målstolparna på hockeyrinken. Allt detta sammantaget bådar mycket gott inför framtiden!

– Vi siktar på en nyöppning under det första kvartalet med nyinredda lokaler för att fira det som varit, men också för att signalera att vi har en ny tid framför oss, avslutar Joakim Lundström.

Ämnen

Kategorier


Mäklarfirman HusmanHagberg AB grundades 1997 av Mats Dahlström och Lennart Hagberg. HusmanHagberg är en franchiseorganisation vilket innebär att alla kontor drivs av egna företagare. Idag har HusmanHagberg över 400 medarbetare och 105 kontor i Sverige samt 6 kontor i Spanien.

Målet med företaget är att vara den mest uppskattade mäklaren i det område kunden vill genomföra sin affär. Huvudkontoret ligger i Stockholm och VD är Fredrik Kjell.

Kontakter

Åsa Davidsson

Åsa Davidsson

Presskontakt Vice VD/Marknadschef 0707 55 51 07
Josefine Brøgger

Josefine Brøgger

Presskontakt Pressansvarig 0708 84 35 08