Gå direkt till innehåll
Carina Röjland-Lindberg, HusmanHagbergs bästa mäklare.
Carina Röjland-Lindberg, HusmanHagbergs bästa mäklare.

Pressmeddelande -

I Borås huserar HusmanHagbergs bästa mäklare – Carina Röjland-Lindberg har sålt flest bostäder i hela landet

Fastighetsmäklarkedjan HusmanHagberg har över 100 kontor från norr till syd och räknas in bland de största i Sverige. Att, som Carina Röjland-Lindberg, franchisetagare i västgötametropolen Borås, sälja högst antal bostäder av alla kedjans hundratals dedikerade mäklare är en prestation värd all respekt. Torsdagen 10 februari tog hon emot utmärkelsen ”Bästsäljande mäklare antal bostäder” vid en prisceremoni i samband med företagets digitala kickoff.

– Allt känns fantastiskt roligt, kommenterar en lycklig Carina Röjland-Lindberg, det blev verkligen chockartat när Jim Palmqvist och Henrik Hagberg från huvudkontoret kom ner hit till Borås och överraskade mig.

Varför fick just du priset, tror du?

– Jag älskar verkligen mitt jobb och att träffa kunder. Att åka på mycket kundbesök genererar också många affärer. Vårt teamwork på kontoret gör att jag kan lägga stor del av min tid på just kundbesök och kontakten med säljare och spekulanter medan teamet stöttar mig med allt det där andra.

Hur ska det firas?

–Vi planerar att åka iväg på en konferens under våren och förena nytta med nöje. Vi får såklart passa på att fira lite extra då.

HusmanHagbergs VD Fredrik Kjell är minst lika lycklig som Carina Röjland-Lindberg.

– 2021 har varit ett fantastiskt år för oss och det är många av våra mäklare som visat upp strålande försäljningssiffror. Jag är full av beundran inför Carinas suveräna insats.

För ytterligare information kontakta: Fredrik Kjell, VD HusmanHagberg, 070 744 22 43, fredrik.kjell@husmanhagberg.se

Ämnen

Kategorier


Mäklarfirman HusmanHagberg AB grundades 1997 av Mats Dahlström och Lennart Hagberg. HusmanHagberg är en franchiseorganisation vilket innebär att alla kontor drivs av egna företagare. Idag har HusmanHagberg över 400 medarbetare och 105 kontor i Sverige samt 6 kontor i Spanien.

Målet med företaget är att vara den mest uppskattade mäklaren i det område kunden vill genomföra sin affär. Huvudkontoret ligger i Stockholm och VD är Fredrik Kjell.

Kontakter

Åsa Davidsson

Åsa Davidsson

Presskontakt Vice VD/Marknadschef 0707 55 51 07
Josefine Brøgger

Josefine Brøgger

Presskontakt Pressansvarig 0708 84 35 08