Gå direkt till innehåll
Lova Georgsson, fastighetsmäklare hos HusmanHagberg i Umeå
Lova Georgsson, fastighetsmäklare hos HusmanHagberg i Umeå

Pressmeddelande -

Lova Georgsson i Umeå får bäst betyg av alla mäklare i hela Sverige

För 2,5 år sedan återvände Lova Georgsson till hemstaden Umeå efter några år i Stockholm. Sedan dess har hon verkligen gjort ett avtryck hos både bostadsköpare och bostadssäljare. Inte nog med att hon är Umeås bäst säljande mäklare (enligt statistik från Hemnet senaste 12 mån), hon är även den mäklare i Sverige som får bäst betyg från sina kunder! 

Utmärkelsen har delats ut av rekommendationssajten Reco för Q2 2022.

Hur känns det med en sån fin utmärkelse?

- Det är verkligen jätteroligt! Som mäklare får man förtroendet att ta hand om kundens livs största affär, så det är med både tacksamhet och ödmjukhet som jag tar emot utmärkelsen. Mitt mål är att göra skillnad för mina kunder och det här är ett kvitto på att de tycker att jag lyckas med det, säger Lova.

    Hur går det till att bli bäst i Sverige i ett yrke med sån hård konkurrens?

    - Jag skulle aldrig klarat detta utan mina kollegor. Vi jobbar i team på kontoret och tack vare våra duktiga säljkoordinatorer som hjälper mig med mycket av de administrativa uppgifterna, vår fotograf och stylist som på ett proffsigt sätt sköter stora delar av jobbet innan försäljningen, så kan jag fokusera på kontakten med kunderna. Det skulle jag säga är hemligheten bakom framgången.

    - Jag lägger en stor del av min tid på återkoppling till både köpare och spekulanter, vilket alltid är viktigt, men kanske ännu viktigare i en marknad i förändring. Nu har många frågor kring räntor, prisutveckling med mera och då är det värdefullt att kunna finnas där för mina kunder, avslutar Lova.

      Vi önskar Lova och gänget på HusmanHagberg i Umeå fortsatt framgång!

      Ämnen


      Mäklarfirman HusmanHagberg AB grundades 1997 av Mats Dahlström och Lennart Hagberg. HusmanHagberg är en franchiseorganisation vilket innebär att alla kontor drivs av egna företagare. Idag har den 25-årsfirande fastighetsmäklarkedjan över 400 medarbetare på 105 kontor i Sverige och sex kontor i Spanien. Målet med företaget är att vara den mest uppskattade mäklaren i det område kunden vill genomföra sin affär. Huvudkontoret ligger i Stockholm och VD är Fredrik Kjell.

      Läs gärna mer på: husmanhagberg.se

      Kontakter

      Åsa Davidsson

      Åsa Davidsson

      Presskontakt Vice VD/Marknadschef 0707 55 51 07
      Josefine Brøgger

      Josefine Brøgger

      Presskontakt Pressansvarig 0708 84 35 08