Gå direkt till innehåll
Robert Brederman, Ansvarig Ledarskap&Utbildning, HusmanHagberg.
Robert Brederman, Ansvarig Ledarskap&Utbildning, HusmanHagberg.

Pressmeddelande -

Robert Brederman blir Ansvarig Ledarskap&Utbildning hos mäklarkedjan HusmanHagberg

Flitigt anlitade ledarskapskonsulten Robert Brederman tillträder tjänsten som Ansvarig Ledarskap&Utbildning hos rikstäckande fastighetsmäklarkedjan HusmanHagberg. Robert har under de senaste 20 åren utbildat 1000-tals medarbetare i olika bolag inom service, försäljning och ledarskap.

– HusmanHagbergs relation med Robert Brederman sträcker sig långt tillbaka i tiden. Robban har deltagit vid flera av våra utbildningstillfällen och är en enormt kunnig, inspirerande och uppskattad föreläsare. Därför är vi givetvis mycket glada över att nu kunna knyta honom ännu närmare vår organisation, säger Fredrik Kjell, VD HusmanHagberg.

Robert Brederman är också han entusiastisk:

– Det känns fantastiskt kul att ta nästa steg med vännerna på HusmanHagberg. Vad som fångat mig är den energi, målmedvetenhet och stolthet som genomsyrar hela kedjan. Att se andra människor utvecklas är en stark drivkraft för mig.

Ett starkt ledarskap är en betydelsefull pusselbit i en fortsatt framgångsrik tillväxt. Det händer mycket i branschen och på marknaden, så därför är kompetensutveckling en viktig fråga – inte enbart för ledarna utan också för andra roller i företaget.

– Detta ska vi sätta fokus på. Att arbeta på HusmanHagberg ska vara ett kontinuerligt lärande. Nu ser jag fram emot att jobba vidare på denna kompetensutvecklingsresa tillsammans med kedjans alla duktiga medarbetare, avslutar Robert Brederman.

För ytterligare information kontakta: Fredrik Kjell, VD HusmanHagberg, 070 744 22 43, fredrik.kjell@husmanhagberg.se

Ämnen

Kategorier


Mäklarfirman HusmanHagberg AB grundades 1997 av Mats Dahlström och Lennart Hagberg. HusmanHagberg är en franchiseorganisation vilket innebär att alla kontor drivs av egna företagare. Idag har HusmanHagberg över 400 medarbetare och 105 kontor i Sverige samt 6 kontor i Spanien.

Målet med företaget är att vara den mest uppskattade mäklaren i det område kunden vill genomföra sin affär. Huvudkontoret ligger i Stockholm och VD är Fredrik Kjell.

Kontakter

Åsa Davidsson

Åsa Davidsson

Presskontakt Vice VD/Marknadschef 0707 55 51 07
Josefine Brøgger

Josefine Brøgger

Presskontakt Pressansvarig 0708 84 35 08