Gå direkt till innehåll

Ämnen: Boendefrågor

Nu slår HusmanHagberg upp portarna i Piteå

Nu slår HusmanHagberg upp portarna i Piteå

En av Norrbottens största mäklarkedjor öppnar kontor i Piteå. Det är mäklarna Ida Simonsson och Sara Jonsson som startat upp kontoret och ser fram emot att erbjuda piteborna en högkvalitativ mäklartjänst. Ny slår de upp portarna till sin nya lokal på Backcity.

Christian Hjort, Expansionsansvarig, Jens Berg och Anton Ström, båda Franchisetagare i Huddinge samt Fredrik Kjell, VD HusmanHagberg.

Nya ägare till HusmanHagberg i Huddinge

Fastighetsmäklarna Anton Ström och Jens Berg tar över HusmanHagbergs kontor i Huddinge. Båda mäklarna är redan idag verksamma på Huddinges bostadsmarknad, och tar nu steget till att bli egna företagare. De tidigare ägarna, Ulrika Högberg och Fredrik Edsberg, jobbar kvar så kontoret har nu dubblat sin kapacitet.

Maria Sondell byter Härjedalen mot Gotland och öppnar HusmanHagberg i Visby.

Erfaren mäklare etablerar HusmanHagberg på Gotland

Fastighetsmäklarkedjan HusmanHagberg öppnar i Visby, på Gotland. Franchisetagare blir Maria Sondell, som är en erfaren och framgångsrik mäklare från Härjedalen. Maria med familj är numer bofasta på Gotland.

Anders Tegnell gjorde i fredags premiär som talare på HusmanHagbergs kickoff.

Anders Tegnell premiärföreläste hos HusmanHagberg

HusmanHagberg firade sina framgångar på årets kickoff och meddelade att de nu är den största mäklarkedjan som är fristående från finansiella aktörer. Föreläsningar hölls av Anders Tegnell och Henrik Mitelman, med fokus på företagets strategi och framtidstro. Priser delades ut till framstående medarbetare och kontor.

Nya mäklare hos HusmanHagberg i Uppsala. Från vänster; Jesper Staring, Jennie Hedengren, Bayaar Aula och Walle Aboukhaled.

Fyra erfarna mäklare till HusmanHagberg i Uppsala

HusmanHagbergs kontor i Uppsala växer och har nu rekryterat hela fyra nya medarbetare till kontoret. Den nya kvartetten består av Jennie Hedengren, Jesper Staring, Bayaar Aula och Walle Aboukhaled, alla fyra var tidigare på Notar.

Franschisetagarna för HusmanHagberg i Solna, fr v; Eddie Razaz, Siyar Hamidanoglu och Gabriel Mirza

HusmanHagberg i Solna expanderar med fler delägare

Franchisetagaren Siyar Hamidanoglu har drivit kontoret i Solna under många år. Nu tar två medarbetare klivet in som delägare för HusmanHagberg på den intressanta Solna-marknaden där en storsatsning sker. De nya delägarna är fastighetsmäklarna Eddie Razaz och Gabriel Mirza som efter ett par års mäklande tar klivet in som franchisetagare.

Henrik Byström, ny styrelseledamot i Realtorgroup Europe

AI-experten Henrik Byström till styrelsen för HusmanHagberg

AI-experten Henrik Byström tar plats i styrelsen för fastighetsmäklarkedjan HusmanHagberg. - Det känns superspännande att få börja arbeta i styrelsen för HusmanHagberg. En väletablerad och professionell kedja med passionerade och affärsdrivna mäklare som tillsammans har ambitioner att fortsätta växa och utmana.

Christian Hjort, Expansions- & HR-chef på HusmanHagberg, Karriärföretag 2024

HusmanHagberg utsett till Karriärföretag 2024

HusmanHagberg har åter igen utsetts till Karriärföretag inför 2024 av juryn hos Karriärföretagen. De har sedan 2011 varje år utsett Sveriges mest attraktiva arbetsgivare, varav HusmanHagberg är en av dem. - Vi är otroligt stolta och glada över att i år igen utses till Karriärföretag, säger Christian Hjort, Expansions- & HR-chef på fastighetsmäklarkedjan HusmanHagberg.

Alicia Königsson, HusmanHagberg Luleå

Sveriges yngsta mäklare - någonsin!

Sveriges yngsta mäklare genom tiderna var bara nitton år då hon fick sin registrering. Här kan du läsa om hennes start i karriären.

32 nya mäklare på introduktionsutbildning hos HusmanHagberg (några saknas på bilden).

32 nya mäklare till HusmanHagberg

HusmanHagberg har rekryterat 32 nya mäklare, varav många med lång erfarenhet från yrket. Rekryteringarna är spridda över landet. Försäljningschefen Jim Palmquist och Rekryteringsansvarig Clara Ström är mer än nöjda med rekryteringarna. - Det är ett riktigt vasst gäng, säger Jim Palmquist.

Hampus Tapper och Patrik Jägmo är nya delägare i HusmanHagbergs kontor på spanska Costa del Sol.

HusmanHagberg storsatsar på Costa del Sol – öppnar nytt kontor för hela solkusten

Fastighetsmäklarkedjan HusmanHagberg finns sedan flera år etablerad med kontor i Spanien. På solkusten har man tidigare haft kontor i olika delar, men nu väljer man att storsatsa med ett gemensamt kontor för hela Costa del Sol, beläget i Calahonda mitt på solkusten. I den nya satsningen kliver två nya delägare in; Patrik Jägmo och Hampus Tapper. Sedan tidigare finns ägaren Johan Ljung på plats.

Fredrik Kjell, VD HusmanHagberg

Bostadspriserna fortsätter uppåt

Bostadspriserna fortsätter uppåt i hela landet. En stark efterfrågan i kombination med lågt utbud gör att bostadspriserna visar på en uppgång under maj månad. - Vi ser fler välbesökta visningar och budgivingar på bostäder som inte ens hunnit läggas ut till salu, säger Fredrik Kjell, VD HusmanHagberg.

Fredrik Kjell, VD HusmanHagberg

Stabila priser på bostadsmarknaden under april

Priserna på bostadsmarknaden under april har varit stabila, med svag uppgång på några områden. Den senaste tidens räntehöjningar har dock inte slagit igenom hos alla låntagare ännu så vi kommer kanske att se en prisnedgång senare i år. Även bankernas justerade kalkyler kommer att påverka prisbilden framöver.

Fredrik Kjell, VD HusmanHagberg

Prisuppgången på bostadsmarknaden fortsätter

Bostadspriserna fortsätter uppåt både på riksnivå och i storstadsregionerna. Anledningen är att det nu finns väldigt motiverade köpare och säljare, säger Fredrik Kjell, VD HusmanHagberg. Aktiviteten på marknaden ökar och det finns ett stort intresse framåt.

Visa mer